Treningsveiledning

Treningsveiledning

Du er unik og dine utfordringer og mål er unike for deg. Derfor trenger du også en treningsplan og veiledning i forhold til din situasjon.

Treningsplaner

Mange kan forandre på treningen sin i forhold til å trene litt smartere og dermed få mer ut av tiden man legger ned i trening. Det gjelder like mye for deg som er ute etter mestring og glede, som for deg som er ute er råskap og prestasjon. En personlig og trygg plan skal ta hensyn til eventuell jobb og familieliv. Når planen samtidig åpner opp for litt lek vil målene lettere oppnås ettersom motivasjon og kontinuitet holdes ved like.

 

I samarbeid med deg setter jeg opp en detaljert personlig plan etter din situasjon og dine mål. Har du ingen klare mål, hjelper jeg deg med målsetningsarbeidet også. En klar og tydelig målsetning er et godt verktøy for mestring og motivasjon.

 

Oppfølging

En treningsplan er en god start for å trene smartere, men for optimal fremgang er det er små nyanser i din hverdag som bør tas hensyn til. Jeg anbefaler derfor å velge personlig oppfølging av meg i tillegg. På denne måten kan vi justere treningsplanen din om noe uforutsett dukker opp eller om du ikke responderer optimalt på programmet.

 

Jeg følger opp gjennom telefonsamtaler eller personlig møter, samt gjennom treningsdagbok (noe jeg anbefaler deg å føre for god oppfølging fra meg). Jeg bruker Trainingpeaks. En online treningsdagbok. For korte spørsmål eller lignende kan vi også ha løpende kontakt på facebook messenger.

 

Hvor tett oppfølging du skal ha blir vi enige om ut i fra dine ønsker og behov. Ta derfor kontakt slik at vi kan finne det ut sammen.

 

Personlig trening

Noen ganger kan trening med en kompetent sparringspartner gi deg ekstra fremgang og motivasjon. Jeg tilbyr sykkeltimer utendørs året rundt og langrennstimer ute på vinteren. Bedre teknikk i nevnte idretter gir deg mestringsfølelse og idrettsgleden blir større. Samtidig sparer god teknikk deg for mange minutter i en konkurranse om du konkurrerer. I teknikkveiledningen filmer jeg og bruker et analyseprogram for å visualisere teknikken din umiddelbart etter du har gjennomført den. Dette har vist seg å ha god effekt på teknikkfremgang.

 

Noen ganger kan også bare litt ekstra "pushing" på noen av øktene bidra til økt fremgang. Jeg kan derfor være med på enkelte av dine nøkkeløkter. Eller hva med å kombinere en langtur med å diskutere trening med meg?

 

Jeg tilbyr også styrketreningstimer utendørs hele året i Oslo med fokus på øvelser tilpasset din idrett som du kan ta med deg hjemmebruk uten å måtte gå i et treningsstudio.

 

Priser

Vi finner riktig pris som passer din situasjon og dine ønsker. Nedenfor kan du likevel se veiledende pris ut i fra noen basispakker.

 

Treningsplaner

OBS! Dette er ikke ferdiglagede planer hvor jeg setter ditt navn på. Det er viktig for meg at planene blir laget etter din situasjon slik at du får mest mulig fremgang.

 

Treningsplan 4 uker - kr 750,-

4 ukers detaljert treningsplan tilpasset deg ut i fra opplysninger du gir meg ved en innledende samtale. Du får med deg detaljert øktplan for viktige økter samt styrketreningsprogram.

 

Treningsplan 8 uker - kr 1400,-

8 ukers detaljert treningsplan tilpasset deg ut i fra opplysninger du gir meg ved en innledende samtale som gir mer rom for progresjon. Du får med deg detaljert øktplan for viktige økter samt styrketreningsprogram.

 

Treningsplan 12 uker - kr 1900,-

12 ukers detaljert treningsplan tilpasset deg ut i fra opplysninger du gir meg ved en innledende samtale som gir mer rom for progresjon og utvikling samtidig som vi kan justere programmet om noe uforutsett oppstår. Du får med deg detaljert øktplan for viktige økter samt styrketreningsprogram.

 

 

Oppfølging

Basispakke (inkluderer treningsplan) - kr 1600 pr mnd

Vi bruker først god tid på målsettingsarbeid og evaluering av dine styrker og svakheter. Den gjennomførte treningen blir evaluert av meg med kommentarer i enten Trainingpeaks (koster ekstra) eller Olympiatoppens treningsdagbok (gratis) en gang i uka samt at vi evaluerer treningen din sammen en gang i måneden.

 

24timers utøveren (inkluderer treningsplan) - 2600,- pr mnd

Har du ambisjoner på egne vegne er tett oppfølging viktig fra kompetente øyne utenfra. Vi bruker først god tid på målsettingsarbeid og evaluering av dine styrker og svakheter. Den gjennomførte treningen blir evaluert av meg med kommentarer i enten Trainingpeaks (koster ekstra) eller Olympiatoppens treningsdagbok (gratis) en gang i uka. I tillegg er jeg tilgjengeligflere dager i uka til å diskutere eventuelle utfordringer i din treningshverdag slik at vi kan justere eventuelle forandringer til planen din kjapt.

 

Ta kontakt om du ønsker annen oppfølging enn foreslått.

 

Personlig trening

Personlig trener styrke utendørs

  • 60 min - kr 750,-
  • 30 min - kr 400,-

 

Sykkel/Langrenns veiledning

  • 60 min - kr 750,-.
  • 90 min - kr 1075,-
  • 120 min - kr 1400,-

Ønsker dere å være to personer betaler dere halvparten for den andre personen. For grupper på 3-5 personer betaler dere kun kr 200,- per person ekstra for person nummer 3,4, og 5.

 

Kjøretillegg kommer i tillegg hvis det er litt avstand til stedet vi møtes. Ta kontakt for nøyaktig pris

"Du er unik og dine utfordringer og mål er unike for deg. Derfor trenger du også en treningsplan og veiledning i forhold til din situasjon."

Lurer du på noe? Ta kontakt via skjemaet

 
 
 

Del denne siden på...