Treningsartikler

Treningsartikler

 

Her finner du treningsartikler hvor du kan plukke opp tips og råd til egen mestring og hvordan du kanskje kan trene litt smartere. Artiklene tar for seg det meste innen trening og bygger på høy vitenskaplig og teoretisk kunnskap kombinert med 11 års praktisk erfaring med utøvere fra mosjonist til toppidrett innen hovedsaklig sykling, langrenn , løp og triathlon samt egenerfaring fra en rekke utholdenhetsidretter.

 

Trykk HER for å vite mer om meg

13. Des. 2016

Din beste sesong noensinne - del 3 av 3

Her vil du få vite om grunntreningsperiode 2 samt konkurranseforberedense periode med forslag til treningsuker enten om du er mosjonist eller supermosjonist.

Les mer

7. Des. 2016

Din beste sesong noensinne - del 2 av 3

Her vil du få vite om grunntreningsperioden og forslag til konkrete treningsuker i denne perioden enten om du er mosjonist eller supermosjonist.

Les mer

1. Des. 2016

Din beste sesong noensinne - del 1 av 3

Vi skriver desember og om du har ambisjoner på sykkelsetet er det på tide å planlegge sesongen. I denne artikkelserien hjelper jeg deg.

Les mer

29. Aug. 2016

Birkebeinerrittet er over. Hva nå?

Birkebeinerrittet er sesongens store mål og markerer slutten på sykkelsesongen for mange. Hva i all verden skal man gjøre nå?

 

Les mer

24. Aug. 2016

Birkebeinerguide del 3

Gode forberedelser ligger like mye i hodet som i beina. Forbered deg derfor på hvordan du kan gjennomføre Birkebeinerrittet best mulig.

Les mer

19. Aug. 2016

Birkebeinerguide del 2

Du kan ikke bli mye bedre den siste uka før Birkebeinerrittet, men formen på rittdagen kan bli dårligere med feil forberedelser.

Les mer

16. Aug. 2016

Birkebeinerguide del 1

Birkebeinerrittet. Mosjonistenes hellige gral. I timevis har du svettet og slitt deg gjennom sesongen for dette rittet. . Les hvordan du kan forberede deg her.

Les mer

9. Aug. 2016

Mosjonister og sykkelteknikk

I forrige artikkel beskrev jeg de forskjellige grunnteknikkene for å takle terrenget på sykkelen. Jeg spurte hva Lars og Torjus tenker om mosjonister og teknikktrening. Les under hva de svarte.

Les mer

3. Aug. 2016

Bli bedre teknisk på sykkelen

Enten du har mål om prestasjonsfremgang eller mestringsglede (kombineres ofte), er det en god idé

å tenke på sykkelteknikk i tillegg til den fysiske treningen. Prestasjon bedres og mestringsfølelsen dyrkes.

Les mer

1. Aug. 2016

Formtopping til Birkebeinerrittet

Vi skriver August og det er flere store ritt på gang med Birkebeinerrittet som mosjonistenes "hellige gral" 27. august. I den sammenheng tenkte jeg at jeg kunne legge ut en «oppskrift» på hvordan man skal nå godformen på 3 uker.

Les mer

Del denne siden på...